Takläggare Örebro

Snygga tak som håller tätt

Om oss

Tre takmodeller i produktion

TioTak har tre stycken takmodeller i produktion och som vi gärna rekommenderar dig som kund. Vi berättar gärna mer utförligt om dessa vid en kontakt och ser över vilken modell som passar bäst för dig och ditt hus i Örebro. Fördelen – oavsett vilket tak du väljer – är att vi genom att vi tillverkar egen plåt också kan skräddarsy och måttbeställa den. Dina önskemål och behov kan därmed uppfyllas på ett bättre sätt. Här kommer en kortare introduktion till våra tak:

tegel

Uljas-betong. Ett tak som passar ett lite mer stabilt hus. Fina egenskaper med detta tegeltak är ljuslöshet, mätnoggrannhet och hållbarhet. Färgen blir vackrare med åren och detta tack vare att vi direkt i betongsblandningen blandar i färgpigment. Vi förser teglet med en speciell beläggning som ger bättre livslängd. Ett tak som står emot tidens tand på ett utmärkt sätt och som bara blir vackrare för varje år som passerar.

Luja-plåt. Ett plåttak i tegelimitation som verkligen fascinerar. Taket är hållbart, vackert och stabilt och det passar dig som vill ha ett lite lättare alternativ. Teknisk garanti om 50 år samt en kosmetisk garanti på 20 år ingår.

Jalo-plåttak. Ett unikt tak i stål-plåt. Det finns andra falsade tak i stålplåt på marknaden – men inget når samma nivå som vårt. Jalo-plåt är mer utvecklat än konkurrenternas och det handlar om finsk design och kvalitet i en extremt lyckad kombination. Vattentäthet garanteras av höga spontar – skruvar döljs tack vare vikt framkant och genom en unik fastsättningsmetod. Tittar du upp på taket så ser du enbart raka, fina plåtlinjer. Ett vackert, hållbart och elegant tak – finsk industri då den är som bäst. Taket är produktsskyddat.

TioTak kan även erbjuda följande tjänster i Örebro:

  • Fasadrenovering
  • Fönster- och dörrbyten
  • Byte av stuprör och hängrännor.
Vi lägger tak som håller i längden!