Om oss

Vi är den takläggare du behöver i Örebro

Välkommen till ett byggföretag med lång erfarenhet av att lägga tak.

Anlitar du oss som takläggare så kan du förvänta dig kvalitet in i minsta detalj. Vi åtar oss alla typer av takuppdrag och vi gör detta med samma seriositet och där du som kund står i centrum. Målet är alltid att du ska få ett tak som håller över tid.

Med vår kompetens, erfarenhet och med rätt material lägger vi alltid tak som kombinerar funktionalitet med estetik och som har en överlägsen livslängd. Tak i världsklass helt enkelt!

Vi vill alltid skapa en relation med dig som kund. Du ska vara med från start till mål och du ska hela tiden informeras och hållas uppdaterad om vad som händer. Det är långt ifrån gratis att lägga ett nytt tak och givetvis så kan det skapa en viss oro. För att du ska känna trygghet så är det viktigt att du är delaktig och involverad. Du kan när som helst ställa frågor och för oss så är inga sådana för stora, små eller för dumma. God kommunikation oss emellan leder till större trygghet och det minimerar samtidigt risken för missförstånd.

Takläggare Örebro Om oss  rött tegeltak

Som kund så garanteras du ett effektivt och högkvalitativt jobb om du väljer oss som din takläggare i Örebro. Vi sätter dig i första rummet och detta oavsett om det handlar om att byta tak, renovera ett befintligt sådant eller hjälpa dig med underhållet som krävs för att öka livslängden på taket till din villa. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar så snart som bara möjligt.

Vi lägger tak som håller i längden