Takläggare Hallsberg

Takläggare i Hallsberg som tar fullt ansvar för projektet

Är ditt tak i behov av en uppfräschning? Välkommen till en erfaren och kunnig takläggare i Hallsberg! Vi lägger tak av högsta kvalitet från högkvalitativa varumärken och fabrikat. När vi gör en takrenovering tar vi ansvar för hela arbetet, från första planeringsmötet till slutbesiktningen.

Oavsett vilken typ av tak du väljer så kan du känna dig trygg i att det monteras av kunniga och certifierade takläggare. Överlåter du ansvaret på oss så kommer du på ett enkelt och bekvämt sätt.

Intresserad av referenser från tidigare kunder? Kontakta oss så kan vi ordna det! Nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Kunden alltid i första rummet

Som takläggare i Hallsberg kommer alltid kunden i första rummet, och det är alltid viktigt med en öppen dialog. Detta samspel bygger vår verksamhet, därför är det mycket viktigt för oss med feedback för att utvecklas. Med hjälp av detta förtroende kan vi nå det resultat vi strävar efter: trygga tak i världsklass.

När du anlitar oss för att lägga tak kommer inget att lämnas åt slumpen, oavsett om det handlar om tegel eller plåt. Vi genomför alltid en noggrann och mycket grundlig inspektion av taket. Vi noterar där takets brister, vilka åtgärder som bör genomföras, hur lång tid arbetet kommer att ta och så vidare.

Takläggare i Hallsberg som lyssnar på kunden

Självklart tar vi också dina personliga önskemål i beaktning. Vi är flexibla och kan hitta den rätta lösningen för ditt tak. Att ditt tak har tegel i dag behöver inte betyda att det alltid ska vara så, det kanske skulle fungera bättre med ett snyggt plåttak.

När du anlitar som takläggare så arbetar vi målmedvetet och metodiskt. Vi inleder med ett första besök där vi diskuterar igenom dina behov och kommer fram till en offert. Om du accepterar den så kommer snart takmaterialet att levereras för att arbetet ska kunna utföras på ett smidigt sätt av våra takläggare. Därefter sker monteringen, utförd av certifierade takläggare. Slutligen besiktigar vi taket, där allt dokumenteras noga. Kvalitetsgaranti ingår givetvis på både material och montage.

Välkommen att kontakta oss –  din kompetenta takläggare i Hallsberg.

Tak av högsta kvalitet